donderdag, 07 18th

Last updatedo, 02 mei 2013 8pm

Computer herinstallatie

Indien uw computer met een zeer ernstig virus is geïnfecteerd, dan is het herinstalleren van de computer vaak nog de enige oplossing. Dit kan bijvoorbeeld ook wanneer de computer zeer traag is geworden en opschonen geen effect meer heeft. Een herinstallatie is ook nodig wanneer er een defecte hardeschijf is vervangen.

Bij het herinstalleren wordt de computer volledig gewist. Dit betekent dat er een back-up van uw belangrijke documenten, foto's en andere gegevens gemaakt moet worden. U kunt dit eventueel zelf van tevoren doen, maar wij kunnen ook een back-up voor u maken. Voor een herinstallatie dient u in het bezit te zijn van een geldige Windows licentie. De sticker met licentiecode hiervoor staat meestal op zijkant van de computer en bij laptops aan de onderkant.

Voor de herinstallatie van uw pc betaalt een vast bedrag van €69,95 (excl. eventueel vervangende onderdelen). Het kan voorkomen dat uw harde schijf tekenen van slijtage vertoont (bijv tikkend geluid). Wij zullen dan altijd aanraden om de harde schijf direct te vervangen, omdat bijgeluiden uit een harde schijf bijna altijd vooraf gaan aan permanente beschadiging. 

  

U kunt ons ook vinden op: 

 

De Telefoongids
Gouden Gids

 

TomTom Places

Google +

 

 

 

Favocom Computer Service

Moerashoeve 134 (geen bezoekadres)
3438 LE Nieuwegein

030 820 1108

info@favocom.nl

www.favocom.nl

U bevindt zich hier: Home Diensten Computer herinstallatie