donderdag, 07 18th

Last updatedo, 02 mei 2013 8pm

Computer reparatie en onderhoud

We zijn tegenwoordig erg afhankelijk van onze computer. Wanneer uw computer crasht of vastloopt is dat uiteraard erg vervelend. U kunt plotseling niet meer bij uw bestanden, foto's of bankzaken. Gelukkig kunnen wij uw computer in bijna alle gevallen weer repareren of uw gegevens redden. Het repareren van een computer is gespecialiseerd werk. Het is dan ook erg belangrijk om dit te laten doen door een ervaren specialist. Er wordt vaak een vriend of kennis ingeschakeld om naar de computer te kijken, helaas worden de problemen daardoor  alleen maar erger.

De oorzaak van het vast lopen van uw computer kan diversen redenen hebben. Er kunnen software problemen zijn die ervoor zorgen dat de computer niet meer opstart. Ook kan het een hardware probleem zijn, waarbij er een fysiek onderdeel van de computer defect is. De monteur kan defecte hardware direct vervangen en de reparatie meteen uitvoeren.

De reparatie van uw computer wordt bij u thuis uitgevoerd. Uw hoeft de pc dus niet te ontkoppelen en mee te nemen. De monteur zal op afspraak bij u aan huis komen. Mocht het niet mogelijk zijn om de reparatie ter plaatse uit te voeren, dan zal de pc eventueel gratis bij u gehaald en gebracht kunnen worden.

Voor reparatie of onderhoud aan uw pc betaalt een vast bedrag van €49,95 (excl. eventueel vervangende onderdelen). 

 

U kunt ons ook vinden op: 

 

De Telefoongids
Gouden Gids

 

TomTom Places

Google +

 

 

 

Favocom Computer Service

Moerashoeve 134 (geen bezoekadres)
3438 LE Nieuwegein

030 820 1108

info@favocom.nl

www.favocom.nl

U bevindt zich hier: Home Diensten